logo De Vlinderprinses

Voor leerlingen in de groepen 4,5,6,7,8

Nieuws

Wat een stoere mevrouw zien jullie op het plaatje, he? Is ze een vlinder, is ze een prinses, of is ze misschien wel een Viking? Zien jullie dat de kerk van Zweeloo op haar helm staat? Dit is de Vlinderprinses. Ze leefde heel lang geleden in Zweeloo.

We maken een groot muziek- en theaterspektakel over haar. We gaan met heel veel mensen in de buitenlucht optreden voor een groot publiek. Van maandag 2 tot en met zondag 8 september, achter de kerk van Zweeloo. Het wordt een spektakel waarbij we ruim 70 jaar terug gaan in de tijd. Er wordt een verhaal verteld en er worden mooie liedjes gezongen, begeleid door een orkest. Ook 35 kinderen van jullie scholen spelen mee.

Lijkt het jou leuk om te komen kijken? En zit je in groep 4, 5, 6, 7 of 8 van OBS de Anwende, CBS de Schutse, OBS de Smeltkroes, OBS de Woert, OBS de Vlinderhof, CBS de Fontein, of OBS de Akker? Dan nodigen we je graag uit om gratis de try-out voorstelling op maandagavond 2 september bij te wonen. Kinderen uit het gebied, die in genoemde groepen op een andere basisschool of het bijzonder underwijs zitten, zijn ook van harte welkom! Je mag gratis een begeleider meenemen. De voorstelling duurt van 20.00 tot circa 22.30 uur.

Hoe reserveer je een ticket?

Als je naar de voorstelling op 2 september wil komen, dan kunnen je ouders 2 kaarten reserveren door een mail te sturen naar info@terklinke.nl. In de mail staat jouw naam, groep en school en de naam van jouw begeleider.

We willen graag zoveel mogelijk kinderen de kans geven om te komen kijken. Kom je met een broertje of zusje? Dan willen we jullie vragen om samen één begeleider mee te nemen.

Voor de voorstellingen van 3 tot en met 8 september zijn kaarten te koop via www.vlinderprinses.nl. Deze kaarten kosten 35 euro per stuk.

Zien we jou bij De Vlinderprinses?

Groetjes van
Stichting Ter Klinke
De bedenkers en makers van Theaterspektakel De Vlinderprinses