Wethouder Joop Slomp ontvangt een affiche van de Vlinderprinses van Harm Dijkstra en de wethouder in het theaterstuk

Startsein ticketverkoop

Nieuws

Zondagmiddag tijdens de koorrepetitie voor De Vlinderprinses was wethouder Joop Slomp aanwezig. Hij zag hoe de grote groep zangers fanatiek aan het oefenen was. De deelnemers waren voor het eerst gekleed in hun uitvoeringskleding, in de stijl van 1952.

Ticketverkoop

Wethouder Joop Slomp kreeg een affiche van de voorstelling van De Vlinderprinses. Die kreeg hij uit handen van ‘wetholder Lucas Hadders’, tijdens een mooi gesprek met Harm Dijkstra. Deze overhandiging vormt het startsein voor de ticketverkoop die maandag 8 april om 19.00 uur van start is gegaan.

Reportages

Niet alleen de wethouder was aanwezig, ook verslaggever Serge Finkenvleugel van RTV Drenthe was aanwezig. Hij schreef een artikel: Theaterstuk over Prinses van Zweeloo draait op vrijwilligers en maakte een nieuwsvideo over het verhaal van de Vlinderprinses, korte gesprekken met Gerrit Hegen en een impressie van de zangrepetitie: ‘Hard werken aan De Vlinderprinses‘.

Ook Esselien de Groot van Coevorder Nieuws was aanwezig en schreef een artikel over de repetitie, met een korte impressie van de zang.

Harm Dijkstra in gesprek met Wethouder Slomp en wethouder Hadders
De zangers op het grasveld voor De Hesselerhof in Oosterhesselen, bij een Citroën Traction Avant. Een Traction Avant heeft ook een rol in de voorstellingen.

Over de ticketverkoop