groep studenten Stenden bij scherm met verhaal Vlinderprinses

Maandag 20 november: een intensief ‘Vlinderprinses’ dagje…..

Nieuws

’s Middags was de presentatie van de plannen van 15 studenten van Stenden PABO in Emmen voor een “Vlinderprinses”- themadag op de basisscholen De Anwende, De Schutse en De Smeltkroes in Aalden op vrijdag 19 januari 2024. Doel van deze themadag is de kinderen van de onderbouw (groep 1 t/m 4) en de bovenbouw (groep 5 t/m 8) kennis te laten maken met de archeologische opgraving van de Prinses van Zweeloo en het verhaal van ‘De Vlinderprinses’ aan de hand van activiteiten op school en een rondwandeling door Aalden en Zweeloo. ook worden er door de kinderen creatieve werkjes gemaakt van vlinders, die tijdens de voorstellingen van 3 t/m 8 september 2024 worden tentoongesteld. Studenten, complimenten voor jullie mooie voorbereidende werk!


PR commissie stippelt de promotie uit….

Maandagavond was er vergadering van de PR commissie. De plannen voor de PR op website, Facebook en Instagram werden besproken. Ook de contacten met dag- en weekbladen, RTV Drente en ZO34 en de dorpswebsites kwamen aan de orde. Het streven is om maandelijks een interview met betrokkenen te publiceren.

Spelers in de kleren….

De kledingcommissie is intussen voor de derde middag en avond bezig om passende 1952 kleding voor spelers en zangers samen te stellen. De eerste 15 spelers hebben de kleding gepast en meegenomen. Veel werk, maar zo dankbaar!